Je bent wellicht in eerste instantie een U , met afstand omdat we elkaar nog niet kennen. Omdat mijn stijl een persoonlijke stijl is zullen wij elkaar snel tutoyeren.

Je bent bezig met de ontwikkeling van jezelf of van je medewerkers/collega’s. Dat wil zeggen dat je zoekt naar een goed coachings- of trainingstraject. Je kunt aan het werk zijn in een bedrijf, binnen de gezondheidszorg of de overheid. Je bent een HR manager, een teamleider, een (afdelings)manager of een directeur.

Wat je zoekt is één op jouw/jullie situatie toegespitst programma. Natuurlijk! En daarvoor gaan we met elkaar om de tafel zitten en het op elkaar afstemmen.

Natuurlijk werk ik ook graag met je als je een eigen onderneming hebt of wanneer het niets met werk te maken heeft (dat noem ik particulier). Voor particulieren en bedrijven hanteer ik verschillende tarieven.

Maar ook:
Jullie hebben samen niet meer de ruimte om echt naar elkaar te luisteren en jullie conflict op te lossen. Of je wilt hulp bij een goede manier van scheiden met respect voor elkaar en de kinderen. Als register mediator steun ik jullie daar graag bij.